Werken bij Nuwenhuys en Vrijwilligerswerk

Wil je werken bij Nuwenhuys? Onze sociale onderneming ‘dagverrijking op Nuwenhuys‘ biedt inspirerend en gevarieerd werk aan professionals en vrijwilligers.  Scroll naar de onderkant van de pagina om de vacatures te zien.

plezier in het bakhuis

Zorgbegeleider, activiteitenbegeleider, wat is de juiste beschrijving van de rol die je op Nuwenhuys vervult? Je begeleidt mensen met een verstandelijke en vaak ook lichamelijke beperking bij de activiteiten die op Nuwenhuys plaatsvinden. En daarbij zorg je voor hun veiligheid en zorg je voor de begeleiding die past bij hun behoeften en mogelijkheden. Een verantwoordelijke en uitdagende rol!

Wat ons onderscheidt van andere zorgaanbieders is de intensieve begeleiding – minimaal 1 professional op 3 mensen met een beperking. Hierdoor komen de talenten van onze medewerkers met een matig tot ernstige verstandelijke en vaak ook lichamelijke beperking tot bloei.

Invallers welkom – bij ziekte of vakantie van onze zorgbegeleiders

Mocht je als invaller verbonden willen zijn aan Nuwenhuys dan kan dat. Wanneer onze vaste zorgbegeleiders ziek of met vakantie zijn, doen we een beroep op onze vaste invalkrachten die op ZZP basis werken. Ben jij een initiatiefrijke en actieve zorgbegeleider én vind je koken en horeca super leuk, dan ontmoeten we je graag. Neem contact op voor een kennismakingsgesprek: info@nuwenhuys.nl

Kom werken bij Nuwenhuys!

Ben je enthousiast geworden en wil je meer weten over de mogelijkheden om als zorgbegeleider / activiteitenbegeleider of vrijwilliger bij Nuwenhuys aan de slag te gaan? Neem dan contact met ons op. Wij vertellen je graag meer over de beschikbare vacatures en de sollicitatieprocedure. Wie weet word jij binnenkort onze nieuwe collega!