Reviews vergaderzaal

Jolanda de Vries, Aon Reinsurance Solutions Nederland (8 februari 2024):Vandaag de hele dag met ons team van Aon gebruik mogen maken van jullie prachtige locatie met zo’n 30 personen. Wat een geweldige locatie en wat zijn we enorm goed verzorgd en verwend door iedereen. Helaas had ik geen tijd om te helpen met de pony’s voeren (moest naar de presentaties kijken en luisteren…..). Had ik erg graag gewild. Echte aanrader, lieve mensen en top catering!

Jaap de Vries, HR Manager TNO High Tech Industry (5 oktober 2023): “Onlangs hebben we met het TNO management team een Talenten dag gehad bij Landgoed Nuwenhuys. Het thema van onze dag paste precies bij de filosofie van het Landgoed. Ook daar worden mensen ingezet op hun talent. De dag was uitstekend verzorgd met heerlijke hapjes bij de koffie en thee en een fantastische lunch. Nuwenhuys is een fijne plek om te vergaderen, maar ook om even te ontspannen met een wandeling door te tuin. De interactie tussen Nuwenhuys medewerkers en TNO collega’s was erg boeiend en voor allebei inspirerend. We komen graag nog eens terug.”

Hanneke Hoek, Gemeente Breda: “We hebben met ruim 30 personen gebruik gemaakt van de vergader locatie. De accommodatie is prachtig en smaakvol gebouwd. Heel landelijk in een klassieke boerderij-achtige landelijke setting en tegelijk heel modern. De akoestiek en het klimaat waren erg aangenaam, alle benodigde faciliteiten waren aanwezig. De catering was goed verzorgd. Het contact vooraf, maar ook op de dag zelf verliepen soepel. Iedereen was erg vriendelijk en meedenkend. Het is mooi om te zien dat er een hele groep mensen er een fijne dagbesteding heeft. Het geeft als bezoeker een goed gevoel dat je daar ook een klein steentje aan kan bijdragen. Ik beveel deze locatie van harte aan!

Hans Meeuwis, CEO Cosun: “Afgelopen maand hebben we het genoegen gehad om met mijn leadership team de eerste gasten te zijn bij Landgoed Nuwenhuys. Dit is zonder twijfel een van de mooiste vergaderplekken in Breda en omgeving. Niet alleen vanwege de prachtige locatie, de service en de faciliteiten, maar ook vanwege de geweldige eigenaren en missie waar Nuwenhuys voor staat. Een absolute aanrader en een plek om vaak terug te komen.