Trainingslocatie in Breda

Op zoek naar een unieke trainingslocatie in Breda? Landgoed Nuwenhuys biedt een inspirerende omgeving voor je volgende training. Dit prachtige landgoed, gelegen in het rustgevende Markdal ten zuiden van Breda, is de ideale plek voor een productieve training of cursus.

Inspirerende Trainingslocatie Breda met Social Impact

Trainen op een geweldige locatie en tegelijkertijd Social Impact maken? Dat doe je op Landgoed Nuwenhuys. Deze unieke trainingslocatie in Breda voldoet aan al jouw wensen als trainer. Wat Nuwenhuys bijzonder maakt is de trainingsruimte met prachtige houten balken constructie met veel daglicht en uitzicht op de natuurlijke omgeving. De rust en inspiratie zijn direct bij aankomst voelbaar. Het landgoed is omgeven door een uitgestrekt natuurgebied: het Markdal en het Mastbos. Je kunt prachtige wandelingen maken. De tuinen van Nuwenhuys zijn heel geschikt voor outdoor teambuilding activiteiten.

De kracht van Nuwenhuys als bijzondere trainingslocatie

Nuwenhuys biedt een unieke combinatie van een bijzondere trainingslocatie, met bijzondere mensen, moderne faciliteiten en een inspirerende omgeving. En heel belangrijk: door je aanwezigheid op deze inspirerende trainingslocatie in Breda maak je Social Impact! Je maakt de intensieve begeleiding van mensen met een beperking mogelijk en met je interesse voor hen vergroot je hun gevoel van welzijn.

Een trainingslocatie huren bij Landgoed Nuwenhuys

Er is veel mogelijk op Landgoed Nuwenhuys. In overleg maken we graag een maatwerk voorstel. Download hier het overzicht van de tarieven.

Behoefte aan een overnachting bij de inspirerende trainingslocatie in Breda? Hotel Mastbosch, op 3 km afstand, heeft een aantrekkelijk aanbod en een fijn restaurant.

Neem contact met ons op via het formulier onderaan deze pagina.

Informatieverzoek trainingslocatie

Naam(Vereist)
U-opstelling Nuwenhuys
Vergaderopstelling U-vorm Nuwenhuys

Waarom Nuwenhuys als uw traininslocatie in Breda

Er zijn natuurlijk meer locaties in Breda waar je een training kunt organiseren. Maar hoeveel van deze locaties bieden dezelfde unieke combinatie van rust, inspiratie en maatschappelijke betrokkenheid als Landgoed Nuwenhuys? Het antwoord is: weinig. Dat maakt Landgoed Nuwenhuys tot een van de aantrekkelijkste trainingslocaties in Breda. Sluit je volgende training of cursus af met een gevoel van voldoening, niet alleen omdat je een productieve dag hebt gehad, maar ook omdat je hebt bijgedragen aan een waardevol maatschappelijk project. Kies voor Landgoed Nuwenhuys voor je volgende trainingsdag in Breda.

De voordelen van Landgoed Nuwenhuys

Landgoed Nuwenhuys is meer dan alleen een trainingslocatie. Het is een plek waar mensen met en zonder beperking elkaar ontmoeten en samenwerken. Deze unieke dynamiek draagt bij aan een inspirerende en productieve sfeer. Bovendien word je tijdens je trainingssessie op Landgoed Nuwenhuys verzorgd door onze medewerkers met een verstandelijke beperking, die met veel plezier en toewijding de lekkerste versnaperingen voor je bereiden.

  • Prachtige, rustgevende omgeving
  • Inspirerende vergaderlocatie / trainingslocatie
  • Uitstekende catering
  • Goede bereikbaarheid
    Ruimte voor leuke activiteiten

Een inspirerende trainingslocatie boeken

Er is heel veel mogelijk op Landgoed Nuwenhuys. We denken graag met je mee over de invulling. Boek jouw inspirerende trainingslocatie bij Nuwenhuys. Ben je enthousiast geworden en wil je graag een inspirerende trainingslocatie in Breda boeken bij Nuwenhuys? Neem dan contact met ons op voor meer informatie of om een reservering te maken. Wij helpen je graag om jouw training tot een groot succes te maken. Tot ziens bij Nuwenhuys, dé trainingslocatie in Breda!

Voor reserveringen en vragen neem je contact op met:
boekingen@nuwenhuys.nl

luchtfoto nuwenhuys
U-opstelling Nuwenhuys