Vergaderlocatie in Breda

Welkom bij de meest inspirerende vergaderlocatie in Breda. Je vergadert in een landelijke omgeving en de vergaderruimte is van alle gemakken voorzien. Met je aanwezigheid bij deze unieke vergaderlocatie in Breda lever je bovendien een bijdrage aan de dagverrijking van mensen met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking.

Download onze flyer en zie in één oogopslag wat vergaderen op Nuwenhuys omvat.

Inspirerende vergaderruimte Breda: vergaderen in de natuur

Wat Nuwenhuys extra bijzonder maakt, is de prachtige, natuurlijke omgeving. De rust en inspiratie zijn direct bij aankomst voelbaar. Het landgoed is omgeven door een uitgestrekt natuurgebied: het Markdal en het Mastbos. Je kunt prachtige wandelingen maken. Ook in de tuinen van Nuwenhuys is het heerlijk verpozen. Zo doe je tijdens je vergadering vanzelf nieuwe energie en ideeën op. Nuwenhuys biedt een unieke combinatie van een bijzondere vergaderlocatie, met bijzondere mensen, moderne faciliteiten en een inspirerende omgeving.

Afgelopen maand hebben we het genoegen gehad om met mijn leadership team de eerste gasten te zijn bij Landgoed Nuwenhuys. Dit is zonder twijfel een van de mooiste vergaderplekken in Breda en omgeving. Niet alleen vanwege de prachtige locatie, de service en de faciliteiten, maar ook vanwege de geweldige eigenaren en missie waar Nuwenhuys voor staat. Een absolute aanrader en een plek om vaak terug te komen

Er is veel mogelijk op Landgoed Nuwenhuys. In overleg maken we graag een maatwerk voorstel. Download hier het overzicht van de tarieven.

Neem contact met ons op via het formulier onderaan deze pagina.

Vergaderopstelling U-vorm Nuwenhuys
U-opstelling Nuwenhuys

Grote vergaderzaal tot 40 personen

De grote zaal is geschikt voor groepen tot 40 personen, en biedt een bijzondere vergaderervaring met een 80 inch touchscreen monitor voor presentatiedoeleinden, inclusief videoconference apparatuur, een flipover, Sonos boxen en WIFI. Afhankelijk van het aantal mensen zijn meerdere opstellingen mogelijk in deze grote vergaderruimte: b.v. kring, U, theater, cabaret.

De lunch en alle versnaperingen worden verzorgd door onze medewerkers met een beperking. Zoveel mogelijk verrijkt met ingrediënten afkomstig uit onze eigen moestuin en eitjes van onze eigen kippen.

Wanneer je na afloop van je vergadering wilt borrelen en/of dineren, gebeurt dat ook in deze ruimte. Het diner wordt verzorgd door onze huiscateraar Gastrobites.

Informatieverzoek vergaderlocatie

Naam(Vereist)

Reserveren

Er is heel veel mogelijk op Landgoed Nuwenhuys. We denken graag met je mee over de invulling. Boek jouw inspirerende vergaderruimte bij Nuwenhuys. Ben je enthousiast geworden en wil je graag een inspirerende vergaderruimte in Breda boeken bij Nuwenhuys? Neem dan contact met ons op voor meer informatie of om een reservering te maken. Wij helpen je graag om jouw vergadering tot een groot succes te maken. Tot ziens bij Nuwenhuys, dé vergaderlocatie in Breda!

Voor reserveringen en vragen neem je contact op met:
boekingen@nuwenhuys.nl

luchtfoto nuwenhuys
U-opstelling Nuwenhuys