Vergaderlocatie in Breda

Welkom bij de meest inspirerende vergaderlocatie in Breda. Je vergadert in een landelijke omgeving en de vergaderruimtes zijn van alle gemakken voorzien. Met je aanwezigheid bij deze unieke vergaderlocatie in Breda lever je bovendien een bijdrage aan de dagverrijking van mensen met een verstandelijke beperking.

Wij stellen ons landgoed open voor jouw groep en jullie stellen je open voor waardevolle ontmoetingen en verrijkende ervaringen. Want ergens op de dag heb je een ontmoeting met iemand met een beperking. Bijvoorbeeld tijdens een activiteit op het land of een wandeling of tijdens het bakken van een pizza in het Bakhuys. We bespreken graag de precieze invulling van de dag.

Er is veel mogelijk op Landgoed Nuwenhuys. In overleg maken we graag een maatwerk voorstel. Download hier ons overzicht van de zaal tarieven.

vergaderlocatie in breda
vergaderlocatie in breda
vergaderlocatie in Breda
vergaderlocatie in Breda

Faciliteiten vergaderlocatie Breda

Midden in de prachtige natuur van het Markdal kom je zeker tot nieuwe inzichten. Vanaf 1 november 2021 ben je met een groep van maximaal 50 personen welkom. In de Vlaamse Schuur zijn er twee ruimtes: de grote zaal op de begane grond (maximaal 50 personen) en de kleinere zaal op de verdieping (maximaal 20 personen). In de prachtige tuin vind je vast een rustig plekje om met elkaar van gedachten te wisselen.

vergaderlocatie in breda

Reserveren

Er is heel veel mogelijk op Landgoed Nuwenhuys. We denken graag met je mee over de invulling.

Voor reserveringen en vragen neem je contact op met:
Annina van Logtestijn
+31 651155215
info@nuwenhuys.nl

vergaderlocatie in Breda