Vergaderlocatie in Breda

Welkom bij de meest inspirerende vergaderlocatie in Breda. Je vergadert in een landelijke omgeving en de vergaderruimtes zijn van alle gemakken voorzien. Met je aanwezigheid bij deze unieke vergaderlocatie in Breda lever je bovendien een bijdrage aan de dagverrijking van mensen met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking.

Download onze flyer en zie in één oogopslag wat vergaderen op Nuwenhuys omvat.

Vergaderlocatie in Breda Landgoed Nuwenhuys

Afgelopen maand hebben we het genoegen gehad om met mijn leadership team de eerste gasten te zijn bij Landgoed Nuwenhuys. Dit is zonder twijfel een van de mooiste vergaderplekken in Breda en omgeving. Niet alleen vanwege de prachtige locatie, de service en de faciliteiten, maar ook vanwege de geweldige eigenaren en missie waar Nuwenhuys voor staat. Een absolute aanrader en een plek om vaak terug te komen

Review van Hans Meeuwis, CEO Cosun

Er is veel mogelijk op Landgoed Nuwenhuys. In overleg maken we graag een maatwerk voorstel. Download hier het overzicht van de tarieven.

Neem contact met ons op via het formulier onderaan deze pagina.

Vergaderlocatie in Breda Landgoed Nuwenhuys

Grote vergaderzaal tot 40 personen

De grote zaal op de begane grond is geschikt voor groepen tot 40 personen, heeft een 80 inch touchscreen monitor voor presentatiedoeleinden, inclusief videoconference apparatuur, een flipover, Sonos boxen en WIFI.

De lunch en alle versnaperingen worden verzorgd door onze medewerkers met een beperking. Verrijkt met ingrediënten afkomstig uit onze eigen moestuin.

Wanneer je na afloop van je vergadering wilt borrelen en/of dineren, gebeurt dat ook in deze ruimte. De diners worden verzorgd door onze huiscateraar Gastrobites.

Kleine vergaderzaal tot 12 personen

De kleine zaal op de verdieping is alleen te huren in combinatie met de grote vergaderzaal en is ideaal als break-out ruimte. Deze is geschikt voor groepen tot 12 personen, heeft een 70 inch touchscreen monitor voor presentatiedoeleinden, een flipover en WIFI.

In deze zaal zijn ook verschillende opstellingen mogelijk: vergaderopstelling, U-opstelling, twee aparte tafels of een kring stoelen zonder tafels.

Informatieverzoek vergaderlocatie

Naam(Vereist)

Reserveren

Er is heel veel mogelijk op Landgoed Nuwenhuys. We denken graag met je mee over de invulling.

Voor reserveringen en vragen neem je contact op met:
boekingen@nuwenhuys.nl

luchtfoto nuwenhuys