Vergaderen in de natuur

Op zoek naar een vergader locatie in de natuur? Bij Nuwenhuys kun je vergaderen in een landelijke omgeving. Maak je zakelijke bijeenkomst creatiever door je te omringen met groen. Met je aanwezigheid maak je bovendien de dagverrijking voor mensen met een verstandelijke en lichamelijke beperking mogelijk.

Inspirerende vergaderlocatie in de natuur

Ontdek deze inspirerende vergaderlocatie in Brabant. De vergaderruimtes zijn van alle gemakken voorzien en buiten kun je genieten van onze moestuin, pluktuin en de prachtige omgeving van het Markdal. Met je aanwezigheid bij deze vergaderlocatie in de natuur lever je bovendien een bijdrage aan de dagverrijking van mensen met een verstandelijke en lichamelijke beperking.

Voordelen van buiten in de natuur vergaderen

Of het nu gaat om een training, brainstorm, presentatie of heidag; vergaderen in de natuur zorgt voor nieuwe inzichten. Vergaderen hoeft niet saai te zijn. In de juiste omgeving kun je rust en ruimte vinden. Ontdek wat vergaderen in de natuur kan doen voor jouw team.

  • Ongestoord vergaderen of brainstormen met jouw team.
  • Ervaar nieuwe energie door te brainstormen op een groene locatie.
  • Een andere omgeving zorgt voor een creatievere blik.
  • In een groene omgeving daalt het stressniveau en voel je je meer ontspannen.
  • Na de vergadering kun je meteen onze groene tuin in om een frisse neus te halen.

Vergaderen én verrijken

Bij de dagbesteding van Landgoed Nuwenhuys bieden wij intensieve begeleiding. Wij geloven dat de interactie tussen mensen met en zonder beperking iedereen gelukkiger maakt. Daarom stellen wij ons landgoed open voor jouw groep en jullie stellen je open voor waardevolle ontmoetingen en verrijkende ervaringen. Want ergens op de dag heb je een ontmoeting met iemand met een beperking. Bijvoorbeeld tijdens een activiteit op het land of een wandeling of tijdens het bakken van een pizza in het Bakhuys. We bespreken graag de precieze invulling van de dag.

Tarieven vergaderlocatie in de natuur

Er is veel mogelijk op Landgoed Nuwenhuys. In overleg maken we graag een maatwerk voorstel. Download hier ons overzicht van de vergadertarieven.

Informatieverzoek vergaderlocatie

Naam(Vereist)
Vergaderopstelling U-vorm Nuwenhuys
U-opstelling Nuwenhuys
vergaderlocatie in breda