Lekkers uit Landwinkel Nuwenhuys

De Landwinkel is geopend! Als het Welkom-bord bij de poort staat, kun je gerust binnen komen. Maar als er een vergadering is, zijn we gesloten voor passanten.

aardebeien van Nuwenhuys

Op dit moment kun je verschillende baksels van eigen makelij kopen. Geniet meteen van een heerlijke kop koffie of thee. Onze medewerkers met een beperking brengen je met veel plezier je bestelling.

Openingstijden Landwinkel

De landwinkel heeft geen vaste openingstijden. De winkel is namelijk alleen geopend wanneer de vergaderzaal niet in gebruik is èn wanneer onze groep medewerkers met een beperking er tijd en ruimte voor heeft. Als het bord ‘WELKOM’ buiten bij de poort staat, zijn passanten welkom bij de Dagverrijking op Nuwenhuys.

Het assortiment bij Landwinkel Nuwenhuys

We hebben geen vast assortiment. Afhankelijk van het seizoen vind je eigengemaakte jam, heerlijke baksels, versgemaakte soepen met groenten uit de moestuyn. Maar ook verse groenten en bloemen direct van de grond van landgoed Nuwenhuys. Of kaarsen en zeepjes. Kortom, laat je verrassen door wat onze medewerkers met een beperking tijdens de dagverrijking voor je gemaakt hebben.