Bakhuys workshops

Bakworkshop Breda is niet zomaar een activiteit; het is een ervaring waarbij je de fijne kneepjes van het bakken leert. Of je nu een beginner bent of al wat ervaring hebt met het bakken van lekkernijen, onze workshops zijn voor iedereen toegankelijk. Bij Nuwenhuys wordt elke workshop een bijzondere belevenis, mede dankzij de waardevolle bijdrage van mensen met een beperking. Samen zorgen we voor een warme, inclusieve sfeer waarin iedereen zich welkom voelt. Ontdek de vreugde van het bakken en breid je dag bij Nuwenhuys uit met een geweldige bakervaring.

Variatie in Bakworkshops

Bij Nuwenhuys kun je terecht voor diverse bakworkshops. Of je nu interesse hebt in een workshop pizza bakken of je vaardigheden wilt verbeteren met een brood bakken workshop, wij bieden het allemaal. Onze workshops zijn een uitgelezen kans om in een ontspannen sfeer samen iets heerlijks te creëren.

  • Workshop Pizza Bakken Brabant: Maak je eigen Italiaanse pizza met verse ingrediënten
  • Brood Bakken Workshop: Leer de technieken voor het bakken van ambachtelijk brood.
  • Workshop Koekjes Bakken: Ontdek hoe je de lekkerste koekjes bakt en decoreert.

Elke workshop wordt begeleid door de enthousiaste medewerkers van Nuwenhuys. Zij zorgen ervoor dat je niet alleen met een heerlijk baksel naar huis gaat, maar ook met een glimlach op je gezicht.

Bakken met een Missie

Bij Nuwenhuys is bakken meer dan alleen het bereiden van voedsel; het is een manier om mensen samen te brengen. Onze bakworkshop Breda is dan ook meer dan een les; het is een ervaring waarbij je niet alleen leert bakken, maar ook de kans krijgt om bij te dragen aan een inclusieve gemeenschap. De interactie tussen deelnemers met en zonder beperking verrijkt de workshopervaring en draagt bij aan het gemeenschapsgevoel.

Een Dag Vol Geluksmomenten

Bij Landgoed Nuwenhuys draait het om meer dan alleen bakken. Het is een plek waar je:

  • Geniet van de prachtige natuur en rustgevende omgeving
  • Mensen ontmoet met en zonder beperking, wat zorgt voor bijzondere interacties
  • Bijdraagt aan een sociale onderneming die iedereen geluksmomenten biedt

Of je nu komt voor een vergadering, kwartaalmeeting of teamuitje, onze workshops voegen iets speciaals toe aan jouw dag.

Boek Jouw Bakworkshop bij Landgoed Nuwenhuys

Wil je jouw zakelijke bijeenkomst of privéfeest een extra dimensie geven? Overweeg dan een bakworkshop bij Landgoed Nuwenhuys. Neem contact op voor de mogelijkheden en laat je inspireren door de passie en het vakmanschap van onze medewerkers. Samen bakken we niet alleen heerlijke producten, maar bouwen we ook aan een wereld waarin iedereen welkom is.