Moes- en Pluktuyn Workshop

Moes- en pluktuyn workshop – een term die direct beelden oproept van groene vingers, verse groenten en bloemen in overvloed. Landgoed Nuwenhuys, gelegen in het idyllische Markdal ten zuiden van Breda, biedt de perfecte setting voor een workshop waar je leert over permacultuur, het groeien en bloeien van planten, en het zelf oogsten en plukken van je eigen voedsel. De ideale activiteit om jouw dag bij Nuwenhuys compleet te maken!

Wat leer je in een Moestuin Workshop?

Een moestuin workshop op Landgoed Nuwenhuys is niet zomaar een activiteit; het is een ervaring die je dichter bij de natuur brengt. Hier leer je:

  • De basisprincipes van permacultuur en duurzaam tuinieren
  • Hoe je een moestuin opzet en onderhoudt
  • Welke planten het beste groeien in welk seizoen

Deze workshops zijn toegankelijk voor iedereen: jong en oud, met en zonder een beperking. Het is een unieke kans om samen te werken met de enthousiaste medewerkers van Nuwenhuys, die ondanks hun beperking een waardevolle bijdrage leveren aan jouw leerproces.

Maak je Evenement Speciaal met een Workshop

Bij Landgoed Nuwenhuys geloven we dat een workshop een prachtige toevoeging kan zijn aan je vergadering, kwartaalmeeting of teamuitje. Onze workshops worden altijd begeleid door mensen met een beperking, wat zorgt voor een unieke en verrijkende ervaring. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken en je evenement extra bijzonder te maken.

  • Ontdek hoe je met permacultuur een verschil kunt maken
  • Leer hoe alles groeit en bloeit in onze moes- en pluktuyn
  • Ervaar de voldoening van het zelf oogsten en plukken

Plan je Bezoek aan Landgoed Nuwenhuys

Ben je geïntrigeerd door de mogelijkheden van onze moes- en pluktuyn workshops? Landgoed Nuwenhuys nodigt je uit om deel te nemen aan deze bijzondere ervaring. Of je nu een beginner bent of al groene vingers hebt, onze workshop is ontworpen om je kennis te laten maken met de basisprincipes van tuinieren en je te inspireren om je eigen tuinavontuur te beginnen. Plan vandaag nog je bezoek en ontdek de rust en schoonheid van Landgoed Nuwenhuys.