Werken bij Nuwenhuys

Vacature INVAL / ZZP Zorgbegeleider dagbesteding

Lees verder in deze vacature zorgbegeleider dagbesteding én bekijk onze website om erachter te komen waarom dit jouw gedroomde werkplek is.

Unieke dagbesteding zoekt unieke zorgbegeleider

Jij vindt bij ons jouw gedroomde werkplek omdat we een kleinschalige zorgorganisatie zijn met alle tijd en aandacht voor onze medewerkers met een verstandelijke en lichamelijke beperking. Door ons innovatieve zorgconcept heb jij echt de tijd en de middelen voor de begeleiding die je als zorgprofessional wil bieden. Reageer jij op deze vacature zorgbegeleider dagbesteding?

Wij zijn op zoek naar iemand die een opleiding op MBO4 niveau heeft afgerond met een focus op zorgverlening en begeleiding van mensen met een (ernstige) verstandelijke en lichamelijke beperking.

Gedreven zorgprofessionals

Onze zorgbegeleiders zijn vakmensen omdat zij de begeleiding afstemmen op de behoeftes en mogelijkheden van de medewerker met een beperking. Duidelijke communicatie is enorm belangrijk voor onze medewerkers en als zorgbegeleider ondersteun je de communicatie met onder meer pictogrammen (picto’s) en takenbladen. Als professional houd je steeds rekening met de draagkracht, prikkelgevoeligheid en behoefte aan voorspelbaarheid van de individuele medewerker. Je neemt de taken niet over, maar zorgt ervoor dat de medewerkers met een beperking zo veel mogelijk zelf uitvoeren. Daarbij zet je jouw creativiteit en probleemoplossend vermogen in.

Verschillende activiteiten

Weet jij het mooiste in medewerkers met een beperking boven te halen en vind je het leuk om op verschillende vlakken actief te zijn? Bij ons combineer je namelijk de zorgbegeleiding met activiteiten in de tuin, in de keuken en het ontvangen van gasten. Ook begeleid je beweging- of muziek activiteiten.

Herken je dit?

Ben je gericht op het welzijn van anderen met de focus op de ontwikkeling van de talenten van mensen met een beperking? Wil je jezelf graag ontwikkelen? Ben je ook nog sociaal en spontaan in de omgang? Kun jij in een klein team goed samenwerken aan de doelstellingen van Nuwenhuys? Reageer dan op deze vacature INVAL / ZZP zorgbegeleider dagbesteding.

Voor meer informatie neem je contact op: info@nuwenhuys.nl

vacature zorgbegeleider dagbesteding
vacature zorgbegeleider dagbesteding