Vergaderen

Je vergadert in een landelijke omgeving terwijl je met je aanwezigheid een bijdrage levert aan de dagverrijking van mensen met een beperking. Wij stellen ons landgoed open voor jouw groep en jullie stellen je open voor waardevolle ontmoetingen.

Ergens op de dag heb je een ontmoeting met iemand met een beperking. Bijvoorbeeld tijdens een activiteit op het land, een wandeling, het pizza bakken in het bakhuys of de lunch. Tijdens het plannen van de bijeenkomst bespreken we wat het beste uitkomt. De ontmoeting is voor iedereen een verrijkende ervaring.

landelijk vergaderen

Faciliteiten

Midden in de prachtige natuur van het Markdal kom je zeker tot nieuwe inzichten. Tot november 2021 ben je met een groep van maximaal 10 personen welkom. Je vergadert in de sfeervolle 'Goeikamer' van het oude woonhuis. Als sub-ruimte, benut je het kantoor of het authentieke Bakhuys. In de prachtige tuin vind je vast een rustig plekje om met elkaar van gedachten te wisselen.

Vanaf november 2021 ben je met maximaal 50 mensen welkom in de inspirerende vergaderruimte van de Vlaamse Schuur.

landelijk vergaderen

Kosten

Per vergaderdag betaal je €60 per persoon, met een minimum van €400,- per groep exclusief btw.

Dit is inclusief flipover, beamer (binnen), onbeperkt gebruik van koffie/thee, frisdrank in de pantry en een heerlijke lunch. Alle versnaperingen komen zo veel mogelijk uit de moestuin en worden vers bereid. Voor de lunch kan de groep ook zelf pizza’s bakken in het Bakhuys.

Op aanvraag verzorgen wij graag een borrel of diner – natuurlijk met zoveel mogelijk lekkers van eigen grond.

intensieve begeleiding

Reserveren

Er is heel veel mogelijk op Landgoed Nuwenhuys. We denken graag met je mee over de invulling.

Voor reserveringen en vragen neem je contact op met:
Annina van Logtestijn
+31 651155215
info@nuwenhuys.nl

vergaderen in het groen