Teamuitje Breda

Ben je op zoek naar een unieke locatie voor een teamuitje in Breda? Zoek dan niet verder! Landgoed Nuwenhuys biedt een breed scala aan activiteiten voor een onvergetelijk bedrijfsuitje of personeelsuitje in Breda. Lees hier meer over op deze pagina.

Waarom een teamuitje op Landgoed Nuwenhuys?

Landgoed Nuwenhuys is een inspirerende locatie in het prachtige Markdal ten zuiden van Breda. Of je nu komt om te vergaderen, voor een speciale bijeenkomst, een leuke workshop of als deel van je dagbesteding – je ervaart hier de rust en de ruimte om tot jezelf te komen.

Activiteiten voor een teamuitje in Breda

Bij Landgoed Nuwenhuys kun je kiezen uit diverse activiteiten voor je teamuitje in Breda. Denk aan:

  • Vergaderen in een inspirerende omgeving
  • Leuke workshops zoals bakken in het bakhuys
  • Speciale projecten voor onderwijs
  • Bezoek aan de tuinen en de landwinkel

Voordelen van een teamuitje in Breda bij Landgoed Nuwenhuys

Bij Landgoed Nuwenhuys word je gastvrij onthaald door onze medewerkers met een verstandelijke beperking. Hun zorgbegeleiders betrekken hen zoveel mogelijk bij alle activiteiten op Nuwenhuys, zoals het bereiden van heerlijke versnaperingen met producten van eigen land die ze graag met je delen. Landgoed Nuwenhuys is niet alleen een prachtige locatie voor een teamuitje in Breda, maar ook een plek waar mensen met en zonder beperking elkaar ontmoeten. Deze interactie maakt iedereen gelukkig en zorgt voor een onvergetelijke ervaring.

Waarom kiezen voor een personeelsuitje bij Landgoed Nuwenhuys

In vergelijking met andere locaties voor een bedrijfsuitje in Breda, biedt Landgoed Nuwenhuys een unieke ervaring waarbij je niet alleen een leuke dag hebt, maar ook bijdraagt aan een mooi doel. Landgoed Nuwenhuys is de perfecte locatie voor je teamuitje in Breda. Of je nu een creatieve workshop wilt volgen, wilt vergaderen in een inspirerende omgeving of gewoon wilt genieten van de rust en de ruimte, Landgoed Nuwenhuys heeft het allemaal. Plan vandaag nog je personeelsuitje in Breda bij Landgoed Nuwenhuys en ervaar zelf de rust, de ruimte en de gastvrijheid van deze unieke locatie. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen!