Outdoor activiteiten Breda

Op zoek naar unieke outdoor activiteiten in Breda? Dan is Landgoed Nuwenhuys de perfecte locatie voor jou. Dit prachtige landgoed, gelegen in het rustgevende Markdal ten zuiden van Breda, biedt een breed scala aan buitenactiviteiten voor jong en oud. Of je nu op zoek bent naar een actieve dagbesteding, een inspirerende workshop, een vergaderruimte in Breda of gewoon wilt genieten van de prachtige natuur, bij Nuwenhuys ben je aan het juiste adres.

Veelzijdige outdoor activiteiten

Op Landgoed Nuwenhuys is er voor ieder wat wils. De outdoor activiteiten variëren van ontspannende wandelingen door de tuinen tot het volgen van creatieve workshops. Hieronder een greep uit de mogelijkheden:

  • Wandelen door de prachtige tuinen en het omringende landschap
  • Deelnemen aan inspirerende activiteiten
  • Genieten van heerlijke versnaperingen uit de landwinkel

Waarom kiezen voor Landgoed Nuwenhuys?

Hoewel er veel locaties zijn in Brabant waar men outdoor activiteiten kan ondernemen, onderscheidt Landgoed Nuwenhuys zich door haar unieke locatie en diversiteit aan activiteiten. Bovendien is het landgoed gemakkelijk bereikbaar vanuit Breda, wat het een ideale bestemming maakt voor een dagje uit.

Ervaar het zelf

Er is geen betere manier om te ontdekken wat Landgoed Nuwenhuys te bieden heeft dan het zelf te ervaren. Dus waar wacht je nog op? Kom langs en geniet van de vele outdoor activiteiten in Breda die Landgoed Nuwenhuys te bieden heeft!

Landgoed Nuwenhuys is meer dan alleen een locatie voor outdoor activiteiten. Het is een plek waar je de rust en ruimte kunt vinden om tot jezelf te komen. De gastvrije medewerkers en de prachtige omgeving zorgen ervoor dat je je direct thuis voelt. Of je nu op zoek bent naar een plek voor een speciale bijeenkomst, een inspirerende workshop of een ontspannende dag in de buitenlucht, bij Nuwenhuys vind je het allemaal. Kom langs en ervaar het zelf!