Nieuws

Team Nuwenhuys komt in beweging!

Op zaterdag 13 mei vindt de Mega Wandel Marathon plaats. Een prachtig initiatief van Stichting het Gehandicapte Kind om geld in te zamelen voor projecten voor kinderen met een handicap. En wij doen mee!

Als projectpartner komen we in aanmerking voor een mooie 50-50 regeling. Omdat we dit jaar voor de eerste keer meedoen geldt zelfs een 75-25 regeling. Dit wil zeggen dat 75% van onze teamopbrengst direct ten goede komt aan ons eigen project.

Namelijk de aanleg van een bewegingstuin op Landgoed Nuwenhuys.

 

Bekijk hier onze teampagina.

De aanleg van een bewegingstuin op Nuwenhuys

Doelbedrag: € 5.000,-
Team: Annina, Jean-Marie, Philip en Freek van Logtestijn, Tim Lips, Anne Schütte – van Hoof, Jos van Gestel, Anouk Nieuwkoop en Adrienne Bakker.

Samen gaan we geld inzamelen voor de aanleg van een bewegingstuin op het Landgoed. Want beweging is voor ieder mens belangrijk, juist óók voor mensen met een beperking. Het zou geweldig zijn als we zoveel mogelijk geld ophalen. Zodat onze medewerkers met een beperking tijdens hun dagen op Nuwenhuys meer kunnen bewegen en hun ervaring bij ons nog verrijkender is.

💚Wil je helpen?

Doneren is lief! Elk bedrag is goed, hoe klein (of groot) ook, iedere euro helpt! Dat kan hier.

Lees je dit en denk je: “Wauw, wat gaaf! Kan ik niet meelopen?”. Zeker kan dat! Sluit je dan aan bij ons team door je in te schrijven.