Heisessie Breda

Op zoek naar een unieke heisessie locatie in Breda? Landgoed Nuwenhuys biedt een inspirerende omgeving voor je volgende heidag. Dit prachtige landgoed, gelegen in het rustgevende Markdal ten zuiden van Breda, is de ideale plek voor een productieve heisessie.

Waarom een heisessie in Breda?

Breda is een stad met een rijke historie en een levendige cultuur, maar biedt ook rust en ruimte. Een heisessie in Breda combineert het beste van beide werelden. De stad is goed bereikbaar, zowel met de auto als met het openbaar vervoer, waardoor het een aantrekkelijke locatie is voor bedrijven uit heel Nederland.

De voordelen van Landgoed Nuwenhuys

Landgoed Nuwenhuys is meer dan alleen een heidag locatie. Het is een plek waar mensen met en zonder beperking elkaar ontmoeten en samenwerken. Deze unieke dynamiek draagt bij aan een inspirerende en productieve sfeer. Bovendien word je tijdens je heisessie op Landgoed Nuwenhuys verzorgd door onze medewerkers met een verstandelijke beperking, die met veel plezier en toewijding de lekkerste versnaperingen voor je bereiden.

  • Prachtige, rustgevende omgeving
  • Inspirerende vergaderlocatie
  • Uitstekende catering
  • Goede bereikbaarheid
  • Ruimte voor leuke activiteiten

Waarom Nuwenhuys als uw heisessie locatie in Breda

Op zoek naar een unieke locatie voor een heisessie in Breda? Landgoed Nuwenhuys biedt een unieke combinatie van rust, inspiratie en maatschappelijke betrokkenheid. Dat maakt Landgoed Nuwenhuys tot een van de aantrekkelijkste heisessie locaties in Breda. Sluit je volgende heisessie af met een gevoel van voldoening, niet alleen omdat je een productieve dag hebt gehad, maar ook omdat je hebt bijgedragen aan een waardevol maatschappelijk project. Kies voor Landgoed Nuwenhuys voor je volgende heidag in Breda.

Ben je geïnteresseerd in het organiseren van een heisessie op Landgoed Nuwenhuys? Neem dan contact met ons op. We bespreken graag de mogelijkheden met je.