Agenda

5 september Struinen in de Tuinen

Op 5 september tijdens Struinen in de tuinen ben je welkom op Nuwenhuys. Waardevolle ontmoetingen komen tot stand tijdens de optredens van De Drifft op Landgoed Nuwenhuys om 12.00, 13.30 en 15.00 uur. Natuurlijk zorgen wij voor een lekker hapje en drankje en kun je Struinen door onze Tuinen. Lees hier meer over Struinen in de Tuinen.

De Drifft is een intiem en intens bandje met vooral eigen, Nederlandstalig werk. In een stijl die varieert tussen swamp, tex mex, tango, rock en americana. De nummers gaan over het moeras waar je als man steeds dieper in wegzakt: overspel, verlangen, de verkeerde keuze, drank, hebzucht en foute vrouwen.

Ondanks de uitzichtloze onderwerpen van veel van de liedjes is een optreden van de Drifft prettig positief. Zeker voor vrouwen is het gestuntel van de mannen met leven en liefde leerzaam en amusant. Voor mannen is er de herkenning dat ze het niet verkeerd doen en voor iedereen zijn er vijf zeer doorleefde en ervaren muzikanten die gewoon erg mooie en lekkere muziek maken.

De Drifft bestaat uit:

Mario Pedroli – zang, gitaar, liedjesschrijver
Hank Reekers – drums, zang
Bep Postma – accordeon
Pol Imthorn – gitaar, zang
Tommy Westerkamp – bas

De mannen van de Drifft zijn ervaren muzikanten met een gezamenlijk muzikaal verleden in verschillende succesvolle bands en diverse genres als World, New Age, Rock, Ska en Americana. De meeste nummers worden geschreven door Mario en verder bewerkt door de band waarbij de nadruk ligt op een prettige, doorgaande groove en vooral een goed verhaal.